Aromatisk og kompleks, rik stil med fyldige smaker og behagelig kremet opplevelse. Her får du noter av lær, kaffe, karamell, og treverk.
Dette er sigaren som ble kåret til "Cigar of The Year 2014" i Cigar Aficionado. Sigaren består av et vellagret ecuadoriansk dekkblad som er dyrket fra Sumatra-frø, lagt utenpå innlegg på Olivas lagrede Nicaraguansk tobakk.
Oliva Serie V er de kraftigste sigarene fra Oliva-familien. Med en kompleks blanding av spesialfermentert ligero-tobakk oppnår de en balansert og avrundet smak som har blitt mottatt med ovasjoner av ekspertene og høstet mange gode anmeldelser. Tobakken har hovedvekt fra Jalapa-regionen, kanskje den av Nicaraguas tobakksregioner som produserer den mest smaksrike og komplekse sigartobakken. All tobakken er lagret hos Oliva i flere år.
Melanio Oliva begynte å dyrke tobakk i 1886 i Rio Del Pinar, Cuba. I 1929 tok sønnen Facundo over, og på 60 tallet måtte de rømme fra Cuba, og de startet da opp i Nicaragua. De er kjent for god smak og god kvalitet, og de har vunnet Cigar Aficionados ettertraktede «#1 Cigar of the Year».
Oliva Serie V er de kraftigste håndrullete sigarene fra Oliva-familien. Med en kompleks blanding av spesialfermentert ligero-tobakk oppnår de en balansert og avrundet smak som har høstet mange gode anmeldelser.
Aromatisk og kompleks, rik stil med fyldige smaker og behagelig kremet opplevelse. Sigaren har en fyldig body med mye smak som hinter til espresso, nøtter, litt vanilje og jord. Grunnet lagringen på tobakken er det en avrundet røkeopplevelse.
Blenden består av et Ecuadoriansk Sumatra dekkblade, med omblad og innlegg fra Nicaragua.
Oliva Serie V er de kraftigste sigarene fra Oliva-familien. Med en kompleks blanding av spesialfermentert ligero-tobakk oppnår de en balansert og avrundet smak som har blitt mottatt med ovasjoner av ekspertene og høstet mange gode anmeldelser. Tobakken har hovedvekt fra Jalapa-regionen, kanskje den av Nicaraguas tobakksregioner som produserer den mest smaksrike og komplekse sigartobakken. All tobakken er lagret hos Oliva i flere år.
Melanio Oliva begynte å dyrke tobakk i 1886 i Rio Del Pinar, Cuba. I 1929 tok sønnen Facundo over, og på 60 tallet måtte de rømme fra Cuba, og de startet da opp i Nicaragua. De er kjent for god smak og god kvalitet, og de har vunnet Cigar Aficionados ettertraktede «#1 Cigar of the Year».