Land: Nicaragua.
Smaksnoter: Floral, mineralsk, høy, hvit pepper og treverk.
Styrke: 2 av 5.
Fylde: 2 av 5.
Sødme: 2 av 5.
Smaksintensitet: 2 av 5.
Dekkblad: Nicaragua Habano.
Omblad: Nicaragua.
Innlegg: Nicaragua.
Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel).
Tobakken i denne sigaren (Anno VI) er lagret i 1 1/2 til 4 ½ år, avhengig av typen tobakk. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Land: Nicaragua.
Smaksnoter: Floral, mineralsk, høy, hvit pepper og treverk.
Styrke: 2 av 5.
Fylde: 2 av 5.
Sødme: 2 av 5.
Smaksintensitet: 2 av 5.
Dekkblad: Nicaragua Habano.
Omblad: Nicaragua.
Innlegg: Nicaragua.
Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel).
Tobakken i denne sigaren (Anno VI) er lagret i 1 1/2 til 4 ½ år, avhengig av typen tobakk. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Land: Nicaragua.
Smaksnoter: Floral, sedertreverk, tørket frukt, hvit pepper og krem.
Styrke: 2 av 5.
Fylde: 2,5 av 5.
Sødme: 2 av 5.
Smaksintensitet: 3 av 5.
Dekkblad: Nicaragua Habano.
Omblad: Nicaragua.
Innlegg: Nicaragua.
Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel).
Tobakken i denne sigaren (Especial) er lagret i 3 til 6 år, avhengig av typen tobakk. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Land: Nicaragua.
Smaksnoter: Espresso, eik, tørket frukt, krydder floral og pepper.
Styrke: 3,5 av 5.
Fylde: 4 av 5.
Sødme: 3,5 av 5.
Smaksintensitet: 3,5 av 5.
Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro.
Omblad: Nicaragua.
Innlegg: Nicaragua.
Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel).
Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Land: Nicaragua.
Smaksnoter: Espresso, eik, frukt og pepper.
Styrke: 3 av 5.
Fylde: 4 av 5.
Sødme: 3,5 av 5.
Smaksintensitet: 4 av 5.
Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro.
Omblad: Nicaragua.
Innlegg: Nicaragua.
Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel).
Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Land: Nicaragua.
Smaksnoter: Espresso, eik, tørket frukt, floral og pepper.
Styrke: 3 av 5.
Fylde: 3 av 5.
Sødme: 3,5 av 5.
Smaksintensitet: 2,5 av 5.
Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro.
Omblad: Nicaragua.
Innlegg: Nicaragua.
Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel).
Disse sigarene har vært lagret siden 2019.
Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Land: Nicaragua.
Smaksnoter: Espresso, eik, frukt og pepper.
Styrke: 2,5 av 5.
Fylde: 3 av 5.
Sødme: 3,5 av 5.
Smaksintensitet: 3 av 5.
Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro.
Omblad: Nicaragua.
Innlegg: Nicaragua.
Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel).
Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.