Du er her: Forsiden > Sigarer > Nicarao
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Floral, mineralsk, høy, hvit pepper og treverk. Styrke: 2 av 5. Fylde: 2 av 5. Sødme: 2 av 5. Smaksintensitet: 2 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Tobakken i denne sigaren (Anno VI) er lagret i 1 1/2 til 4 ½ år, avhengig av typen tobakk. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
128 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Floral, mineralsk, høy, hvit pepper og treverk. Styrke: 2 av 5. Fylde: 2 av 5. Sødme: 2 av 5. Smaksintensitet: 2 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Tobakken i denne sigaren (Anno VI) er lagret i 1 1/2 til 4 ½ år, avhengig av typen tobakk. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
139 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Floral, sedertreverk, tørket frukt, hvit pepper og krem. Styrke: 2 av 5. Fylde: 2,5 av 5. Sødme: 2 av 5. Smaksintensitet: 3 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Tobakken i denne sigaren (Especial) er lagret i 3 til 6 år, avhengig av typen tobakk. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
187 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, eik, tørket frukt, krydder floral og pepper. Styrke: 3,5 av 5. Fylde: 4 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 3,5 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
324 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, eik, frukt og pepper. Styrke: 3 av 5. Fylde: 4 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 4 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
219 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, eik, tørket frukt, floral og pepper. Styrke: 3 av 5. Fylde: 3 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 2,5 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Disse sigarene har vært lagret siden 2019. Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 1-10
289 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, eik, frukt og pepper. Styrke: 2,5 av 5. Fylde: 3 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 3 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
249 kr
- +