Du er her: Forsiden > Sigarer > Furia
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Kakao, espresso, nøtt, vanilje og tørket frukt. Styrke: 4 av 5. Fylde: 5 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 4 av 5. Dekkblad: Nicaragua Jalapa Oscuro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
254 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Kakao, espresso, nøtt, vanilje og tørket frukt. Styrke: 4 av 5. Fylde: 5 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 4 av 5. Dekkblad: Nicaragua Jalapa Oscuro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). Disse sigarene er lagret siden 2019. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
369 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Eik, espresso, sort pepper og tørket frukt. Styrke: 3 av 5. Fylde: 3,5 av 5. Sødme: 3 av 5. Smaksintensitet: 3 av 5. Dekkblad: Nicaragua. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). «Inanna» ble produsert i 2023 med et opplag på 2400 bokser. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
275 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, nøtt, tørket frukt og kanel. Styrke: 3,5 av 5. Fylde: 4 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 3 av 5. Dekkblad: Nicaragua. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). «Inanna» ble produsert i 2023 med et opplag på 2400 bokser. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
269 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, nøtt, tørket frukt og kanel. Styrke: 3,5 av 5. Fylde: 4 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 3 av 5. Dekkblad: Nicaragua. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). Disse sigarene er lagret siden 2019. «Inanna» ble produsert i 2023 med et opplag på 2400 bokser. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
386 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Kaffebønne, nøtt, stall, moden frukt og kanel. Styrke: 3 av 5. Fylde: 4 av 5. Sødme: 4,5 av 5. Smaksintensitet: 3,5 av 5. Dekkblad: Nicaragua. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). «Inanna» ble produsert i 2023 med et opplag på 2400 bokser. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
319 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Kaffebønne, nøtt, stall, moden frukt og kanel. Styrke: 3 av 5. Fylde: 4 av 5. Sødme: 4,5 av 5. Smaksintensitet: 3,5 av 5. Dekkblad: Nicaragua. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). Disse sigarene er lagret siden 2019. «Inanna» ble produsert i 2023 med et opplag på 2400 bokser. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 20-50
464 kr
- +