Kasse á 20 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, eik, frukt og pepper. Styrke: 3 av 5. Fylde: 4 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 4 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
3 940 kr
- +
Kasse á 21 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, overmoden frukt og kakao Styrke: 2 av 5. Fylde: 3 av 5. Sødme: 4 av 5. Smaksintensitet: 2 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Disse sigarene har vært lagret siden 2019. Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
4 990 kr
- +
Kasse á 20 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, eik, frukt og pepper. Styrke: 2,5 av 5. Fylde: 3 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 3 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
4 480 kr
- +