Fri frakt? Hva skjer? Om oss
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Floral, mineralsk, høy, hvit pepper og treverk. Styrke: 2 av 5. Fylde: 2 av 5. Sødme: 2 av 5. Smaksintensitet: 2 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Tobakken i denne sigaren (Anno VI) er lagret i 1 1/2 til 4 ½ år, avhengig av typen tobakk. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
128 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Kakao, espresso, nøtt, vanilje og tørket frukt. Styrke: 4 av 5. Fylde: 5 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 4 av 5. Dekkblad: Nicaragua Jalapa Oscuro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
254 kr
- +
Kasse á 10 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Kakao, espresso, nøtt, vanilje og tørket frukt. Styrke: 4 av 5. Fylde: 5 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 4 av 5. Dekkblad: Nicaragua Jalapa Oscuro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
2 285 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Kakao, espresso, nøtt, vanilje og tørket frukt. Styrke: 4 av 5. Fylde: 5 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 4 av 5. Dekkblad: Nicaragua Jalapa Oscuro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). Disse sigarene er lagret siden 2019. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
369 kr
- +
Kasse á 10 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Kakao, espresso, nøtt, vanilje og tørket frukt. Styrke: 4 av 5. Fylde: 5 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 4 av 5. Dekkblad: Nicaragua Jalapa Oscuro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). Disse sigarene er lagret siden 2019. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
3 320 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Eik, espresso, sort pepper og tørket frukt. Styrke: 3 av 5. Fylde: 3,5 av 5. Sødme: 3 av 5. Smaksintensitet: 3 av 5. Dekkblad: Nicaragua. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). «Inanna» ble produsert i 2023 med et opplag på 2400 bokser. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
275 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, nøtt, tørket frukt og kanel. Styrke: 3,5 av 5. Fylde: 4 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 3 av 5. Dekkblad: Nicaragua. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). «Inanna» ble produsert i 2023 med et opplag på 2400 bokser. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
269 kr
- +
Kasse á 10 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, nøtt, tørket frukt og kanel. Styrke: 3,5 av 5. Fylde: 4 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 3 av 5. Dekkblad: Nicaragua. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). «Inanna» ble produsert i 2023 med et opplag på 2400 bokser. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
2 420 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, nøtt, tørket frukt og kanel. Styrke: 3,5 av 5. Fylde: 4 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 3 av 5. Dekkblad: Nicaragua. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). Disse sigarene er lagret siden 2019. «Inanna» ble produsert i 2023 med et opplag på 2400 bokser. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
386 kr
- +
Kasse á 10 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, nøtt, tørket frukt og kanel. Styrke: 3,5 av 5. Fylde: 4 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 3 av 5. Dekkblad: Nicaragua. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). Disse sigarene er lagret siden 2019. «Inanna» ble produsert i 2023 med et opplag på 2400 bokser. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
3 475 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Kaffebønne, nøtt, stall, moden frukt og kanel. Styrke: 3 av 5. Fylde: 4 av 5. Sødme: 4,5 av 5. Smaksintensitet: 3,5 av 5. Dekkblad: Nicaragua. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). «Inanna» ble produsert i 2023 med et opplag på 2400 bokser. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
319 kr
- +
Kasse á 10 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Kaffebønne, nøtt, stall, moden frukt og kanel. Styrke: 3 av 5. Fylde: 4 av 5. Sødme: 4,5 av 5. Smaksintensitet: 3,5 av 5. Dekkblad: Nicaragua. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). «Inanna» ble produsert i 2023 med et opplag på 2400 bokser. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
2 870 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Kaffebønne, nøtt, stall, moden frukt og kanel. Styrke: 3 av 5. Fylde: 4 av 5. Sødme: 4,5 av 5. Smaksintensitet: 3,5 av 5. Dekkblad: Nicaragua. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). Disse sigarene er lagret siden 2019. «Inanna» ble produsert i 2023 med et opplag på 2400 bokser. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 20-50
464 kr
- +
Kasse á 10 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Kaffebønne, nøtt, stall, moden frukt og kanel. Styrke: 3 av 5. Fylde: 4 av 5. Sødme: 4,5 av 5. Smaksintensitet: 3,5 av 5. Dekkblad: Nicaragua. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Furia (Didier Houvenaghel). Disse sigarene er lagret siden 2019. «Inanna» ble produsert i 2023 med et opplag på 2400 bokser. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel og tobakken er fra områdene Jalapa, Estelí og Ometepe. Tobakken er fermentert i tre til 6 år i Nicaragua. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
4 175 kr
- +
Kasse á 21 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Krydder, sedertreverk, tørket frukt og hvitt pepper. Styrke: 3 av 5. Fylde: 3 av 5. Sødme: 2,5 av 5. Smaksintensitet: 3,5 av 5. Dekkblad: Ecuador Rosado. Omblad: Nicaragua Esteli. Innlegg: Nicaragua, Honduras og et hemmeligholdt land. Produsent: La Ley (Didier Houvenaghel) Disse sigarene har vært lagret siden 2018. Tobakken i La Ley-sigarene er lagret i 3 til 6 ½ år. Denne linjen heter «Reserva» og det betyr at tobakken er lagret i minimum 7 år. Disse sigarene har i tillegg vært lagret i boksen siden 2019. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
2 900 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Krydder, sedertreverk, tørket frukt og hvitt pepper. Styrke: 3 av 5. Fylde: 3 av 5. Sødme: 2,5 av 5. Smaksintensitet: 3,5 av 5. Dekkblad: Ecuador Rosado. Omblad: Nicaragua Esteli. Innlegg: Nicaragua, Honduras og et hemmeligholdt land. Produsent: La Ley (Didier Houvenaghel) Disse sigarene har vært lagret siden 2018. Tobakken i La Ley-sigarene er lagret i 3 til 6 ½ år. Denne linjen heter «Reserva» og det betyr at tobakken er lagret i minimum 7 år. Disse sigarene har i tillegg vært lagret i boksen siden 2019. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 20-50
140 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Floral, mineralsk, høy, hvit pepper og treverk. Styrke: 2 av 5. Fylde: 2 av 5. Sødme: 2 av 5. Smaksintensitet: 2 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Tobakken i denne sigaren (Anno VI) er lagret i 1 1/2 til 4 ½ år, avhengig av typen tobakk. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
139 kr
- +
Kasse á 20 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Floral, mineralsk, høy, hvit pepper og treverk. Styrke: 2 av 5. Fylde: 2 av 5. Sødme: 2 av 5. Smaksintensitet: 2 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Tobakken i denne sigaren (Anno VI) er lagret i 1 1/2 til 4 ½ år, avhengig av typen tobakk. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
2 700 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Floral, sedertreverk, tørket frukt, hvit pepper og krem. Styrke: 2 av 5. Fylde: 2,5 av 5. Sødme: 2 av 5. Smaksintensitet: 3 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Tobakken i denne sigaren (Especial) er lagret i 3 til 6 år, avhengig av typen tobakk. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
187 kr
- +
Kasse á 21 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Floral, sedertreverk, tørket frukt, hvit pepper og krem. Styrke: 2 av 5. Fylde: 2,5 av 5. Sødme: 2 av 5. Smaksintensitet: 3 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Tobakken i denne sigaren (Especial) er lagret i 3 til 6 år, avhengig av typen tobakk. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
3 530 kr
- +
Kasse á 21 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Floral, sedertreverk, tørket frukt, hvit pepper og krem. Styrke: 2 av 5. Fylde: 2,5 av 5. Sødme: 3 av 5. Smaksintensitet: 2 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Disse sigarene har vært lagret siden 2017. Tobakken i denne sigaren (Especial) er lagret i 3 til 6 år, avhengig av typen tobakk. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
5 180 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, eik, tørket frukt, krydder floral og pepper. Styrke: 3,5 av 5. Fylde: 4 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 3,5 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
324 kr
- +
Kasse á 20 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, eik, tørket frukt, krydder floral og pepper. Styrke: 3,5 av 5. Fylde: 4 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 3,5 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
5 830 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, eik, frukt og pepper. Styrke: 3 av 5. Fylde: 4 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 4 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
219 kr
- +
Kasse á 20 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, eik, frukt og pepper. Styrke: 3 av 5. Fylde: 4 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 4 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
3 940 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, eik, tørket frukt, floral og pepper. Styrke: 3 av 5. Fylde: 3 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 2,5 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Disse sigarene har vært lagret siden 2019. Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 1-10
289 kr
- +
Kasse á 21 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, overmoden frukt og kakao Styrke: 2 av 5. Fylde: 3 av 5. Sødme: 4 av 5. Smaksintensitet: 2 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Disse sigarene har vært lagret siden 2019. Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
4 990 kr
- +
Kasse á 20 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, sedertreverk, kakao, frukt og pepper. Styrke: 3 av 5. Fylde: 3 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 3 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Disse sigarene har vært lagret siden 2019. Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
7 090 kr
- +
Kasse á 20 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, sedertreverk, kakao, frukt og pepper. Styrke: 3 av 5. Fylde: 3 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 3 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Disse sigarene har vært lagret siden 2019. Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
7 530 kr
- +
Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, eik, frukt og pepper. Styrke: 2,5 av 5. Fylde: 3 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 3 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: 50++
249 kr
- +
Kasse á 20 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Espresso, eik, frukt og pepper. Styrke: 2,5 av 5. Fylde: 3 av 5. Sødme: 3,5 av 5. Smaksintensitet: 3 av 5. Dekkblad: Nicaragua Habano Maduro. Omblad: Nicaragua. Innlegg: Nicaragua. Produsent: Nicarao (Didier Houvenaghel). Tobakken i denne sigaren er lagret i 6 til 9 år, avhengig av typen tobakk. Dekkbladet er fermentert i 24 måneder og lagret i 2 år. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
4 480 kr
- +