Kasse á 21 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Krydder, sedertreverk, tørket frukt og hvitt pepper. Styrke: 2,5 av 5. Fylde: 3 av 5. Sødme: 2,5 av 5. Smaksintensitet: 3 av 5. Dekkblad: Ecuador Rosado. Omblad: Nicaragua Esteli. Innlegg: Nicaragua, Honduras og et hemmeligholdt land. Produsent: La Ley (Didier Houvenaghel) Disse sigarene har vært lagret siden 2018. Tobakken i La Ley-sigarene er lagret i 3 til 6 ½ år. Denne linjen heter «Reserva» og det betyr at tobakken er lagret i minimum 7 år. Disse sigarene har i tillegg vært lagret i boksen siden 2019. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
6 540 kr
- +
Kasse á 21 sigarer. Land: Nicaragua. Smaksnoter: Krydder, sedertreverk, tørket frukt og hvitt pepper. Styrke: 2,5 av 5. Fylde: 3 av 5. Sødme: 2,5 av 5. Smaksintensitet: 3 av 5. Dekkblad: Ecuador Rosado. Omblad: Nicaragua Esteli. Innlegg: Nicaragua, Honduras og et hemmeligholdt land. Produsent: La Ley (Didier Houvenaghel) Disse sigarene har vært lagret siden 2018. Tobakken i La Ley-sigarene er lagret i 3 til 6 ½ år. Denne linjen heter «Reserva» og det betyr at tobakken er lagret i minimum 7 år. Disse sigarene har i tillegg vært lagret i boksen siden 2019. Sigarene er utviklet av Didier Houvenaghel. Didier er blant annet utdannet tobakksagronom på universitet i Pinar del Rio på Cuba, og han produserer egne sigarer i Nicaragua. Didier har skrevet boken ""The Cigar, From Soil to Soul"" som er på to bind og går i dybden på tobakksdyrking og sigarproduksjon.
Lagerstatus: Kontakt oss for lagerstatus
6 540 kr
- +